Dragičević predao tužbu protiv inspektora: Spavali ispred njegove kuće, nisu mu dali prići Trgu Krajine

Davor Dragičević danas je predao pritužbu protiv inspektora koji su 5. januara došli pred njegovu kuću nelegalno da mu uruče poziv na informativni razgovor.

Pritužbu je predao u Tužilaštvo RS.

On se obratio javno kazavši da očekuje opet da će ga većina u entitetu RS progoniti i tužiti.

Dragičević je govorio i o tužiocu Daliboru Vreći za kojeg kaže da učestvuje u organiziranom zataškavanju Davidovog ubistva.

– Nažalost još uvijek je na slobodi. Pozivam Tužilaštvo Bosne i Hercegovine i nadam se da neće biti na slobodi još dugo – rekao je Dragičević.

Kaže kako je podnio krivičnu prijavu, jer zločince i ubice njegovog sina nikad neće pustiti na miru.

– Borit ćemo se do kraja. Dok god budem živ, ne samo oni koji su učestvovali u ubistvu, već svi oni koji koji već četiri godine učestvuju u maltretiranju i svemu što rade da se ne sazna istina o stradanju bit će progonjeni kao što mene progone – zaključio je Dragičević.

Više pogledajte u videu.

Davor Dragičević predaje pritužbu protiv inspektora koji su 5.1. došli pred njegovu kuću da mu uruče poziv na informativni razgovor ISTOG DANA!

Posted by PRAVDA ZA DAVIDA on Tuesday, 11 January 2022 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79