Drama u Novom Pazaru: Oteo djevojku jer nije htjela biti s njim u vezi

U Novom Pazaru, nakon dramatičnog incidenta i filmske potjere, uhapšene su tri osobe optužene za otmicu mlade djevojke. Incident se odigrao u petak navečer u naselju Parice, a zahvaljujući brzoj intervenciji policije, djevojka je spašena unutar sat vremena nakon prijave.

Prema izvorima iz Infolid, sve je počelo kada su građani oko 23 sata obavijestili policiju o grupi osoba koje su nasilno pokušavale ubaciti djevojku u automobil.

Svjedoci su opisali kako je djevojka vikala i zapomagala, pokušavajući privući pažnju komšiluka. Napadači su uspjeli da je smjeste u vozilo i brzo napuste mjesto događaja.

Policija je odmah pokrenula opsežnu potragu, angažujući sve raspoložive snage. Sve ključne saobraćajnice i raskrsnice su bile pokrivene, a izlazi iz grada su bili pod nadzorom Nije prošlo ni sat vremena kada su pripadnici Interventne jedinice u mjestu Vučiniće primijetili sumnjivi automobil bez registarskih tablica.

U vozilu su zatečene tri osumnjičene osobe zajedno s otetom djevojkom.

Djevojka je policiji ispričala da je otmičar muškarac iz Sjenice, koji je bio zaljubljen u nju.

Muškarac, zajedno sa svojim rođacima, planirao je i izvršio otmicu nakon što se djevojka nije složila s njegovom željom za vezom.

Protiv troje osumnjičenih bit će podnesene krivične prijave zbog otmice. Oni su zadržani u pritvoru i očekuje ih saslušanje kod nadležnog tužioca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79