Sarajevo: Sutra izmjene režima saobraćaja zbog Garden of Dreamsa

Sutra će se u centru Sarajeva održati koncert u okviru obilježavanja Dana Evrope 2024 u BiH “Oduvijek u srcu Evrope”.

Garden of Dreams je objavio da će se koncert održati na trgu ispred Pozorišta mladih u Sarajevu s početkom u 19.30 sati, a nastupat će Diblecua Mirrar iz Belgije, svjetska zvijezda Henry Seiz iz Španije i After Affair.

Ulaz je besplatan.

Zbog koncerta se ostale Sarajlije, koje neće doći na koncert, obavještavaju da će doći do privremenih izmjenama režima saobraćaja u ulicama Branilaca Sarajeva i Kulovićeva.

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajeva, rješenjem 04-23-6217/24 odobrilo je zahtjev za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulicama Branilaca Sarajeva i Kulovićeva.

Privremena izmjena režima saobraćaja 11. – 12. maja 2024. godine u terminu od 17:00 do 01:00 sat sastoji se od obustave saobraćaja osim vidljivo označenih i/ili najavljenih vozila organizatora i vozila iz člana 125. i 126. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH u sljedećim ulicama: Kulovićeva – na dijelu raskrsnice sa ulicom Branilaca Sarajeva do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79