Drama u Vitezu: Pomahnitali šef pretukao radnika

U jutarnjim satima današnjeg dana odvijala se prava drama u jednom poslovnom objektu u Vitezu kada je pomahnitali šef odlučio pravdu uzeti u svoje ruke i obračunati se sa nezadovoljnim radnicima – piše Crna-Hronika.

Rezultat obračuna, šef proizvodnje uhapšen a jedna radnik teško povrijeđen.

Kako saznaje portal Crna-Hronika prvi napad na radnike desio se u 06:00 kada je pomahnitali šef samo verbalno nasrnuo na njih. Nezvanično događaj se desio u kompaniji Bošnjak.

“Tada je “samo” radnicima psovao majke, rodbine, živa i ne živa lica. Otišao je a mi smo mislili da se smirio” – prepričava jedan od radnika koji je doživio neugodnost na radnom mjestu.

Drugi napad bio je samo sat vremena kasnije, odnosno u 7:30h gdje se gazda odlučio na i brutalne postupke i fizički obračun sa jednim od njih. Naima kako nezvanično saznajemo uzeo je noć i plastičnu palicu i počeo udarati jednog radnika.

“Dva puta ga je udario u glavu. Hitno su nas prebacili u bolnicu. Ima lom podlaktice, glavu razbijenu, morali su ga šiti. Trenutno je na snimanju glave.” – izjavio je radnik za portal Crna-Hronika.

Šef proizvodnje priveden je na informativni razgovor. Tužilac će odlučiti o daljnim postupcima.

Na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a. Uskoro očekujemo više informacija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79