Draško Stanivuković odgovorio na spekulacije da odlazi iz PDP

Poručio je kako je potrebna reforma i reorganizacija, ali da nije upitno gdje je.

– Nisam bio saglasan sa svim, ali sam ćutao da ne bih narušio timski duh. Stalo mi je da se opozicija održi, da nastavimo dalje, valja se pregrupisati i nastaviti borbu. A gdje bih ja to prelazio? Prelazi onaj ko izgubi, a ja sam pobijedio. Ko mi može dati veću čast i funkciju od one koje mi je dao narod – rekao je on i dodao kako je dovoljno sazrio da ne skače na svaku, te da je “vlast u Banjaluci”.

Poručio je kako je politička situacija u RS kompleksna i nikada jednostavna.

– Ćutao sam od izbora do danas, nisam komentarisao, ne zato što nemam šta da kažem. Smatrao sam da je moje ćutanje poštovanje prema ključnim kadidatima. Bio sam na protestima, na posljednje sam došao principijelno, smatrajući timskim duhom. A mi principijelno nastavljamo da se borimo za Banjaluku i projekte – poručio je on.

Treba preispitati rezultate kako dalje i tu odluku donijeti što prije. Poručio je da treba svi da podnesu ostavke kada je takav izborni rezultat, pa i on.

– Moj stav će biti potpuna reforma PDP i to nije nikakva filozofija – rekao je on.

Na pitanje da li se vidi na čelu PDP, poručio je kako je snaga u zajedništvu.

-Razgovaraćemo, moje nije da se namećem. Neka djela i rezultati govore. Zato sam ćutao 30 dana, jer je moj rezultat rekao sve – rekao je Stanivuković I dodao da je spreman, odgovoran i snažan da procese vodi snažno, da predvodi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79