Dritan Abazović zakupac nelegalno sagradenog objekta na ušću rijeke Bojane

Jeste li znali da je bivši crnogorski premijer Dritan Abazović zakupac nelegalno sagradenog objekta na ušću rijeke Bojane i da godinama (ne)plaća zakup za to?! Osoba koja je morala da se bori protiv divlje gradnje, posebno iz pozicije narodnog predstavnika, i sama je koristila nelegalno sagrađeni objekat , navode iz Alternativa Crne Gore.

Prvi takav ugovor zaključen je još 2016. godine sa Morskim dobrom, u vrijeme “progona DPS-a”. Koliko ga je DPS progonio govori činjenica da je Morsko dobro sa njim sklopilo Ugovor o zakupu na 450€ godišnje za korišćenje nelegalno sagrađenog objekta (vrijednost prethodnog ugovora koji je takođe dostupan). Ovim ugovorom Morsko dobro je na neki način “legalizovalo” taj objekat, jer ga je formalno-pravno priznalo kao postojeći.

Umjesto da država poruši nelegalno sagrađene objekte (“privremene objekte”), državni organi sklapaju ugovore o korišćenju? U zemlji gdje neko mora, a neko ne mora da poštuje zakone, nema ni države ni zakona. Zakon je jednak za sve ili ne važi za nikoga, zaključuju iz Alternative.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79