Druga strana priče: Šta je Mustafa Alajmović uradio za 4 godine

Nakon objavljivanja niza fotografija i videozapisa koje su podigle buru u bosanskohercegovačkoj javnosti, građanima se obratio i, sada već svima poznat, Mustafa Alajmović.

Novi dokazi: Mustafa Alajmović lažirao slike da bi dobio novčanu pomoć?

Mustafa nije komentarisao nove tvrdnje i dokaze kojima ga se sumnjiči za prevare i malverzacije. Naprotiv, Mustafa je u svojoj Facebook objavi, popraćenoj nizom fotografija, nabrojao svoje humanitarne akcije u periodu od 4 godine.

Šta kažu Elvedin Pezić i Adnan Mrkonjić o Mustafi Alajmoviću?

“Za svaki dinar koji je urucen meni sam hajr cinio za svaki amanet koji mi je dat sam potvrdu napravio za svako dobro koje ste mi nalozili da uradim sam uredno snimio” – naglasio je Alajmović. Facebook objavu možete pročitati u nastavku.

Bismillah evo slika a ide jos oko 110 videa poslije ovih slika pa neka oni ocjenjuju ko sam i sta radim za svaki dinar…

Gepostet von Mustafa Alajmovic am Sonntag, 7. März 2021

Mustafa je najavio da će uskoro objaviti oko stotinjak videozapisa kako bi potvrdio svoj humanitarni rad. Nažalost, nije zaustavio lavinu komentara i optužbi. Štaviše, rasprava o njegovoj krivici ili nevinosti se rasplamsala upravo navedenom objavom.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79