Duraković nakon 18 godina napušta Srebrenicu: “Od sutra sam Banjalučanin”

Duraković nakon 18 godina napušta Srebrenicu: “Od sutra sam Banjalučanin”


Novoizabrani potpredsjednik Republike Srpske Ćamil Duraković najavio je da će se sutra promijeniti mjesto prebivališta. Duraković je ranije, odmah nakon što je njegov mandat potvrdila Centralna izborna komisija, istakao kako je počašćen povjerenjem građana te da u Banjaluku dolazi otvorenog srca i pružene ruke.

– Ovo će biti posljednji video iz auta, obzirom da od sutra zvanično postajem potpredsjednik entiteta Republika Srpska. Zvanično preuzimam funkciju i sutra je sjednica skupštine u 12 sati. Kažem posljednji video, jer treba biti dostojan funkcije i tako se ponašati. Napustio sam moju Srebrenicu upravo. Već od sutra sam Banjalučanin – kazao je.

Na takav potez Duraković se odlučio zbog funkcije koju će obnašati u naredne četiri godine.

– Dolaziću u Srebrenicu, ali svi oni koji žele da me nađu prije će me naći u Banjaluci nego u Srebrenici koju napuštam nakon 18 godina svog boravka. Dužnost je dužnost, idem sutra da položim zakletvu da ću da radim u interesu građana, a obzirom da dolazim iz reda bošnjačkog naroda, kako je ustavno i definisana pozicija, u ime svoga narod pokušaću ću da činim svoj maksimum da svim nama bude bolje – poručio je, prenosi Kliks.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija