Dva mladića osumnjičena da su ukrala jagnjad vrijednosti 3.000 KM

S.V. i Đ.M. iz Banjaluke sumnjiče se da su u mjestu Kozara, zaseok Trešnjik, uz pomoć alata presjekli žičanu ogradu, te ušli u ograđenu parcelu gdje su pronašli i ukrali jagnjad u vrijednosti 3.000 KM.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su policajci Policijske stanice Potkozarje u petak izvršili kriminalističku obradu lica S.V. i Đ.M. oba iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo teška krađa.

“Navedena lica sumnjiče se da su navedeno krivično djelo počinila dana 8. maja ove godine oko tri sata u mjestu Kozara, zaseok Trešnjik, na način da su uz pomoć podesnog alata presjekla žičanu ogradu, te ušli u ograđenu parcelu gdje su pronašla i otuđila sitnu stoku (jagnjad). Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi oko 3.000 KM. Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da se lica S.V. i Đ.M. mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela, te su ista pronađena i lišena slobode. O svemu navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navodi se u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79