Dvije osobe koje se sumnjiče za likvidaciju Ranka Eskobara lišene slobode

Ekspresnom akcijom policije lišene su slobode dvije osobe osumnjičene za likvidaciju muškarca zvanog Eskobar u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju (Beograd), saznaje Telegraf.

Policija je još u četvrtak dala opis za počinioce i to da je jedan visok 175, a drugi 180 centimetara.

Kako se saznaje, njih dvojica su se krili u štek stanu na Novom Beogradu, a nezvanično, slobode su lišeni Stefan Z. (28) i Luka V. (26). Lišen je slobode još jedan muškarac koji im je pružio logističku podršku – omogućio stan i nabavljao hranu.

(VIDEO) Kamere snimile likvidaciju Ranka Eskobara

Pronađen je i pištolj koji ide na vještačenje.

Policija ispituje ko je naručio likvidaciju, koliko je plaćeno i koji je motiv.

Da podsjetimo, Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića likvidiran je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, sa čak 7 hitaca iz pištolja.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, naređena je obdukcija tijela likvidiranog.

Muškarac za koga se sumnja da je likvidirao Radoševića imao je na sebi garderobu crne boje kao i patike i sitnije je građe.

U Radoševića je ubica sa kapuljačom na glavi i hiruškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca od kojih 5 u tijelo i dva u glavu. Tek kada je bio siguran da je obavio posao, sa saučesnikom je izašao iz lokala.

Pobjegli su Golfom 4 koji je je nađen zapaljen u Ulici Jedanaeste krajiške divizije u Rakovici.

Za vozilo se saznalo da je ukradeno i to vjerovatno samo da posluži za likvidaciju.

I Golf 4, za koga se sumnja da su koristili osumnjičeni za likvidaciju, nalazi se na vještačenju. Nije poznato da li je vatra uništila sve tragove.

Na benzinskoj pumpi hladnokrvno likvidiran Ranko Eskobar

Likvidirani Ranko Radošević Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka.

Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79