Efendić: Znali smo kakav je Dodik, ali naši su se godinama lažno predstavljali

Predsjednik Stranke za BiH, Semir Efendić, večeras je putem svog Facebook profila iznio svoj komentar o održanom mitingu koji je organiziran u Banjoj Luci pod pokroviteljstvom Milorada Dodika, čelnika SNSD-a i Republike Srpske.

Dok gledamo slike i slušamo uvrede sa Dodikovog mitinga u Banjoj Luci, ne smijemo zaboraviti slike i uvrede od jučer kada trojkaši ponizno obećavaju da će njihova koalicija s Dodikom i Čivićem u državnom Parlamentu donijeti zakon koji se sviđa Miloradu Dodiku u roku od sedam dana, umjesto onoga koji je proglasio visoki predstavnik koji se ne sviđa ni Dodiku ni Čoviću, izjavio je Efendić.

Ova izjava odražava njegovo mišljenje o političkoj situaciji i događanjima u Banjoj Luci, s posebnim naglaskom na kritiku političkih protivnika koji su, prema njegovim riječima, pokazali nedosljednost i nespremnost da se suprotstave Dodikovom režimu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79