Elvir i Alen opljačkali benzinsku pumpu Nestro-petrol i prodavnicu Sport vision

Elvir i Alen opljačkali benzinsku pumpu Nestro-petrol i prodavnicu Sport vision


Dva muškarca uhapšena, za trećim raspisana operativna potraga

Pripadnici sarajevske policije su priveli su 38-godišnjeg Elvira Klicu i 31-godišnjeg Alena Velića, obojica iz Sarajeva, zbog sumnje da su opljačkali benzinsku pumpu Nestro-petrol i prodavnicu Sport vision.

Za ova krivična djela se tereti i njihov sugrađanin H. Z. za kojim je raspisana operativna potraga. Navodeći inicijale uhapšenih, u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su kazali da su po naredbi Općinskog suda u Sarajevu i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Sarajevo obavljeni pretresi objekata i vozila koje koriste osumnjičeni te da su tom prilikom pronađeni i oduzeli pištolj CZ kalibra 7,65 milimetara sa pripadajućim okvirom i sedam komada metaka istog kalibra, veću količinu cigareta različitih marki, veću količinu električnih cigareta, druge predmete i alat koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem pomenutih krivičnih djela.

– Osumnjičeni dvojac je predat u Tužilaštvo Kantona Sarajevo, a o daljim mjerama će nakon saslušanja odlučiti postupajući tužitelj, rečeno je u MUP-u za Oslobođenje


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija