Evo kada je dženaza preminulom muzičaru

OD POZNATOG BH. MUZIČARA OPRAŠTAJU SE I BROJNI PJEVAČI

Sinoć je iznenada 51. godini preminuo Haris Kilić, poznati muzičar iz Sarajeva. Posljednjih nekoliko dana bio je na bolničkom liječenju odnosno na KCUS-u gdje je i prestalo kucati srce ovog velikog umjetnika. Dženaza će se obaviti sutra, 25. decembra u 13 sati na mezarju “Hambina Carina” u Sarajevu.

Za Kilića mnoge njegove kolege uvijek su imale samo riječi hvale. Poznat je kao vrsni klavijaturista, bio je veliki profesionalac u svom poslu i, ono što mnogi pjevači ponosno ističu, je činjenica da je Haris za svog života i karijere uvijek rado pomagao mladim pjevačima, davao im priliku da se dokažu i postanu nadaleko poznati. Sigurno da ne postoji niko na domaćoj i regionalnoj estradnoj sceni ko nije čuo odnosno sarađivao sa Kilićem.

Iza Harisa je ostala supruga Amela, kćerka Adna i sin Adnan.

Brojne prijatelji, estradne ličnosti, pjevači, muzičari s kojima je Haris sarađivao, od jutros se na Facebooku opraštaju od ovog velikog čovjeka.
– U ovim teškim i tužnim trenucima, želimo spomenuti našeg dragog klavijaturistu i dugogodišnjeg saradnika, Harisa Kilića, koji je sinoć preselio na Ahiret i nagnati sve ljude da se prisjete samo najljepših trenutaka provednih sa rahmetli Harisom i da se prisjete njegovog jedinstvenog života.

Postoje tek primjeri  velikih ljudi koji nam poput Harisa Kilića ukazuju na put. Put iskrenosti, put  bez  oklijevanja  koji  se  živi  malo  po  malo,  korak  po  korak… 

Put  kojim  dok  koračamo  mijenjamo vlastite navike i sklonosti, misleći manje na uskogrudne ciljeve, a više na druge.

Udahnimo duboko,  sklopimo  oči  i  na  trenutak  vratimo  slike  koje  će  nas  zauvijek  uz  njega  vezati… 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments