Evo kako da pomognete porodici Humić koja bi mogla ostati na ulici: Omogućimo im da krene u novi život

Nakon što smo objavili tekst u kojem smo opisali tešlu situaciju u kojoj se našla porodica Humić, mnogi su nas kontaktirali u želji da im pomognu.

Naime, porodica Humić sa svoje dvije prekrasne djevojčice i trećim djetetom na putu uspjela je ostvariti svoj san i kupiti kuću. Kao i većina prosječnih bh. porodica, podigli su kredit u banci, radili i vraćali rate. Usljed proglašenja pandemije koronavirusa muž ostaje bez posla i tu počinje rušenje snova, ali i njihovog života. Pošto nisu uplatili nekoliko rata kredita, banka donosi odluku o raskidu ugovora.

To znači da porodica s dvoje male djece i trećim koje se uskoro treba roditi mora platiti cijeli iznos kredita s kamatama, što iznosi 60.000 KM, ili napustiti kuću u roku mjesec.

Koliko možemo učiniti za njih? Možemo li svi uplatiti onoliko koliko možemo i spasiti ih?

Ko spasi jednog čovjeka, kao da je spasio cijeli svijet… Možemo li spasiti jednu porodicu i pomoći joj da ne izgubi jedini dom koji ima?

Uplate se vrše direktno na račun banke:

Raiffeisen bank: 1610000000000011

Svrha: Uplata rate kredita Humic Jasmin za Humic Elma

Kontakt: Elma Humić, 062/776-352

U nedjelju u emisiji „Ispuni mi želju” objavljujemo priču te vas pozivamo da svi zajedno ustanemo i jednoj porodici omogućimo da krene u novi život.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79