EVO ŠTA KAŽE SANJA CERIĆ, OSOBA KOJA ĆE OTKRITI SVE O SEKS SKANDALU!

Nakon medijskih natpisa o skandalu koji je potresao Bihać kada je otkriveno biznimen Sabahudin Blažević tajno snimao žene tokom sexa oglasila se i Sanja Cerić koja je dovedena u vezu sa Blaževićem

 

OBAVIJEST ZA MEDIJE:

Naime, mediji su prinijeli izjavu o nekom preokoretu da ja ucjenjujem gospodina Blaževića itd. Ova vijest je prenesena sa lažnih profila i ne može se na brzinu objaviti samo sa lažnog profila.

Posebno je rečeno medijima je zabanjeno da bilo koju moju sliku objavljuju koja je  nekako izašla u javnost. .. Pojedini mediji su to uradili. Nisam tužila zbog drugih razloga.

Sve sam Vam rekla. Anel je ponovio sve moje izjave medijima odnosno rekao što sam tražila uticao nije na nikog. Ponašanje medija mi nije mi jasno.

Održala sam poštovanje prema svom advokatu ranije da vam ne kažem ali kako mediji mogu da objave neke gluposti sa lažnih profila.

Također sam sve izjave dala i advokat je po mom nalogu kao klijentice postupao.

Mediji nisu prenijeli sve sms poruke koje mi je advokat pokazao? Kao i prepiske između njega i Sabahudina Blaževića? Dopis urednika Marića o lažnom profilu, dopise komori vstv-u itd. Ne sigurno nisu.

Ah da advokat ce se ljutiti za ovo ali se mediji sa mojim životom igraju kao igračkom i fino je svima napisano napisano da nismo u vezi i zabranjeno da svima da objavljuju bilo kakve fotografije sa pomoću kojih se može utvrditi moj indentitet.

Ah da Advokat Anel Kurtović se nije povukao zbog sukoba interesa nego što mediji mogu uticati na javnost, svjedoke i naštetiti mom predmetu.

Molim sve medije da misle na moj zivot i eventualnu budućnosti.
Sanja Cerić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments