Faruk Ibralić iz Tuzle tvrdi da mu nestala žena i dijete: Traži pomoć

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Faruk Ibralić iz Tuzle koji tvrdi da ne može doći do svoje žene i djeteta. Faruk traži Ahmeta i Hajriju.

Kako kaže, otišli su u Banoviće kod doktora i kod njene porodice ali već 2 dana nema ni traga ni glasa od supruge i maloljetnog Ahmeda.

Kontaktirao je i porodicu ali i policijske pripadnike MUP-a TK PS Banovići a ovim putem apeluje i javnost kako bi mu pomogli u pronalasku voljenih bića.

“Jedan sin je ostao kod nane u Dobrnji, mjestu gdje živimo kod Tuzle a ja, Hajrija i Ahmed smo otišli u Banoviće da dijete primi vakcine. Odstavio sam ih kod punice da prespavaju. Međutim kasnije nisu bili tu, na toj lokaciji. Ahmet je morao primiti vakcine u Banovićima zato smo i otišli tamo.

Hajrija i ja smo bili vjenčani, pa smo se razveli pa smo se onda pomirili kako bi živjeli sa našom djecom. Nestanak sam prijavio policiji Ne znam šta da radim.” – izjavio je Faruk Ibralić za portal Crna-Hronika

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79