Fatmir Alispahić imao samo 1.405 glasova na Izborima 2022: “Ipak neće u politiku”

Fatmir Alispahić imao samo 1.405 glasova na Izborima 2022: “Ipak neće u politiku”


Novinar i publicista Fatmir Alispahić neslavno je završio svoju kandidaturu u stranci “BOSS” – Mirnes Ajanović kao kandidata za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Na predstojećim izborima imao je svega 1405 glasova a njegova stranka BOSS je dobila svega 1,38% glasova odnosno 12.000 te nisu prešli ni izborni prag za Parlament FBiH piše Crna-Hronika

Fatmir Alispahić postaje političar: Izlazi na listu sa Mirnesom Ajanovićem! “Političar mora da trčkara oko naroda”

Oglasili su se i na Facebooku

“Nakon što je narod odlučio da neće Mirnesa i Fatmira…”

Poštovani,
Budući da je na stranici Defter hefte vođena predizborna kampanja BOSS Bosanske stranke dužni smo da vas obavijestimo da su građani izbornom voljom odlučili da Mirnes Ajanović neće biti njihov zastupnik u Paralamentu BiH, niti Fatmir Alispahić u Parlamentu Federacije BiH.
Taj izbor je konačan. Rezultat koji ne prelazi dva posto minoran je. Dijelimo razočarenje sa oko 15.000 naših glasača. Zahvalni smo im na povjerenju.

Iskreno strahujemo od korumpirane tišine koja će pratiti opaku budućnost. A u toj budućnosti nećete imati Mirnesa i Fatmira u Parlamentima, da se bez rezerve, od srca, bore za vašu sigurnost i vaša prava. Tamo ćete imati desetine glava koje za četiri godine ne progovore ni jednu riječ.  Željeli smo da našu borbu za sigurnost i prava građana ojačamo u Parlamentu. Građani to nisu podržali. Poštena ponuda. Poštena odbijenica.
Šta dalje? 

Mirnes Ajanović tvrdi da će biti novi gradonačelnik Tuzle

Mirnes i Fatmir imaju svoje poslove. Svoje porodice. Bili su spremni sve što je prvo da stave da bude drugo, kako bi pokazali kako se brane građanski interesi. Na kraju, stotine videa, stotine tekstova, od prije godinu-dvije, koje nemaju veze sa kampanjom, dokaz su i svjedok ove POŠTENE PONUDE. Šta dalje?

Ništa, brate. Vi sebi – s njima. Mi sebi – s vama. Ne možemo vas ostaviti!
Imamo mi jedan feler: Nama srce nije u grudima, nama je srce u glavi.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija