Filip Zavadlav zaprepastio izgledom na sudu: Došao u plavom sakou i žutoj košulji

Suđenje Filipu Zavadlavu odgođeno je nakon nešto manje od sat vremena. Prvo je Doris Košta, Zavadlavova advokatica, otkazala punomoć jer joj sutkinja nije htjela dati riječ zbog uskakanja u njeno izlaganje. U tom slučaju, Košta bi ga morala zastupati još 30 dana.

Otkazao punomoć
No, do promjene je došlo odmah nakon toga kada se Zavadlav sam javio za riječ i otkazao punomoć, zbog čega je rasprava odgođena za septembar ove godine.

Ako Filip Zavadlav od roku od osam dana ne dostavi punomoć za novog advokata po svom izboru, sljedeća osoba koja će ga zastupati bit će ona kojoj se taj slučaj dodijeli po službenoj dužnosti.

Odbijen zahtjev
Također, Košta je tražila izdvajanje snimki kao nezakonitih dokaza te kazala kako ne želi biti fikus, ali sutkinja je taj zahtjev odbila. Filip se opet pojavio u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Odjenuo je plavi sako i tenisice, žutu košulju i preko čela stavio plavu traku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79