(FOTO) Druga strana priče: Porodica Brkić tvrdi da su njih pretukli članovi porodice Eldina Buljine

Eldin Buljina (20), mladić iz Mostara koji je prošle sedmice brutalno pretučen, dao je opširan iskaz istražiteljima. Buljina je po sjećanju ispričao ko ga ja napao i tukao. Sjetio se i ko je potrčao za njim. U međuvremenu Brkići su dali svoj iskat policijskim službenicima.

Cijeli slučaj dobit će i svoj sudski epiloga. Druga strana priče je malo drugačija. Portal Crna-Hronika donosi vam ispovijest porodice Brkić, koja je za naš portal ispričala svoju stranu priče.

(FOTO) Majka brutalno pretučenog mladića iz Mostara: Moje dijete su pretukli, bacili u provaliju i urinirali po njemu

Želimo da ispričamo drugu stranu cijele priče. Vrši se medijski linč na porodicu Brkić zbog nećega što nisu uradili. Otprilike prije 2 mjeseca, Eldin Buljina i njegova dvojica braće napala su Safeta Brkića. Namamili su ga razgovorom u vezi imovine. Napali ga i premlatili. Policija je sve zabilježila i cijeli slučaj se nalazi na Sudu BiH.” – ispričali su za portal Crna-Hronika članovi porodice Brkić.

Taj isti Buljina se ponašao bahato, udarao Safeta gdje god je stigao. Jadni Saget zadobio je povrede glave i leđa. Njih trojica protiv samog Safeta. Kukavički. Eldin je i prije napadao ljude po selu, prijetio, psovao i onda neko pretuče Eldina Buljinu i onda je porodica Brkić kriva? Članovi porodice Brkić tvrde da oni nisu to uradili. Eldin Buljina i njegova braća su čak maltretirala i rođenog oca. Tjerali su ga ga spava u garaži sopstvene kuće. Sve po nalazu majke! “- ispričali su za portal Crna-Hronika članovi porodice Brkić.

 

Pogledajte kako su pretukli Safeta Brkića.

 

Cijeli slučaj dobit će svoj sudski epilog.

Izet Brkić iz Donjeg Sela: Nismo mi tukli Eldina Buljinu, imamo alibi

Pogledajte kako je pretučen Eldin Buljina.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79