(FOTO) Građani na Facebooku pripremili klopku za visočkog pedofila: Umjesto gole djevojčice, dobio fotografiju policije!

Pedofil K. Š. iz Visokog upao je u zamku koju su mu pripremili građani na Facebooku. Seksualnog manijaka namamili su na najjednostavniji mogući način tako što su na Facebooku kreirali profil 13-godišnje djevojčice i strpljivo čekali da joj se javi.

Upao u igru

Vrlo brzo je upao u igru te, bez imalo oklijevanja, započeo razgovor sa “13-godišnjakinjom”. U pojedinim momentima obraćao joj se kao odrasloj osobi, a onda je uporno ispitivao da li je napisala domaći zadatak, na šta je “djevojčica” odmah odgovarala kako bi ga dodatno privukla. U porukama seksualnog sadržaja tražio je da mu pošalje svoje fotografije eksplicitnog sadržaja.

– Bi li voljela gledati kako se ja mazim na kameru? Hajde, upali kameru, pokaži mi sve. Idi, uslikaj se. Hoćeš li? Spusti hlače – samo su neke od poruka koje je poslao.

No, “djevojčica” se predomišljala, nakon čega joj je manijak K. Š. poslao fotografiju svog spolnog organa da bi i ona to isto učinila. Nakon toga, s lažnog profila izmišljene djevojčice građani su poslali grb Federale uprave policije (FUP), što je bio jasan znak da je nasamaren i razotkriven. Slučaj je odmah prijavljen policiji.

Morbidne poruke objavljene su na internetu, gdje su ubrzo zasute komentarima ogorčenih građana, koji su se iz sata u sat samo nizali. Navedeno je kako je K. Š. vrebao žrtve na Facebooku te tražio od djevojčica da se skidaju za njega pred kamerom, ali i da ga gledaju kako se samozadovoljava ili da im pošalje fotografiju svog spolnog organa. Pojedini su pisali kako K. Š. radi s djecom u jednom fudbalskom klubu.

Prijavljen policiji

Prema riječima Aldine Ahmić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, sva saznanja koja se tiču seksualnih delikata, naročito kad su žrtve maloljetne osobe, provjeravaju se do najsitnijih detalja.

– Provjerava se svako saznanje koje se dobije, na bilo koji način. Ozbiljno pristupimo svakoj prijavi kako bi se provjerio i najmanji detalj i utvrdilo eventualno postojanje takvog krivičnog djela – ističe Ahmić.

Protiv K. Š. je podnesena prijava, a daljnje mjere poduzet će nadležni organi.

Porodica ga napustila 

Prema nezvaničnim informacijama, pedofila K. Š. ostavila je supruga, s kojom ima sina. Od tada je sam pa vrijeme provodi vrebajući maloljetnice na internetu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments