(FOTO) Incident ispred pekare Manja u Sarajevu: Postavljene poruke za gazdu

Sarajlije i dalje bojkotuju pekare “Manja” koje su u vlasništvu tajkuna Saše Trivića zbog poruka na društvenim mrežama u kojima veliča ratne zločine i u kojima priziva genocid.

– U Srebrenici smo trenirali za vas. Spremite se, glasio je Trivićev odgovor pa se kasnije izvinjavao javnosti.

Međutim Sarajlije mu pored bojkota šalji i poruke koje su jutros ostavile na njegovim poslovnicama.

Dvojica mladića tokom noćnih sati uslikali su se ispred objekta u Vogošći te poslali poruku “Spremni smo” – piše Crna – Hronika.

Nakon toga neko od Sarajlija zalijepio je poruke namijenjene vlasniku Triviću koje imenuju kao genocidaša te poručuju da su “spremni i budni”.

Na objekat je bačena i crvena boja koja asocira na krv.

Menadžment pekare “Manja” pokušao je na društvenim mrežama objasniti Sarajlijama da sa postovima njihovog vlasnika oni nemaju nikakve veze.

“Jako nam je žao zbog svega što se u proteklih par sati desilo putem društvenih mreža. Stav koji je iznesen u javnosti putem društvenih mreža, nije stav kompanije a ni zaposlenih. Postalo nam je još jasnije u kojoj su mjeri naši kupci vezani za naš brend i težina koju nosi svaka riječ članova našeg menadžmenta”  – napisali su iz pekare Manja.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79