(FOTO) Ispratili smo danas jednog od najhrabrijih dječaka na svijetu na liječenje van BiH

Ispratili smo danas jednog od najhrabrijih dječaka na svijetu na liječenje van BiH.

Ispratili smo ga u njegovu novu borbu i sa svom srećom ovog svijeta na njegov put ka konačnoj pobjedi.

Sretno, nasmijani hrabri Maide. Da te prate u korak snaga, hrabrost i nezaustavljivost pred radosti života. Želimo tebi i tvojim roditeljima da nam se vratite što prije sa dobrim vijestima i činjenicom da Maid 2 : rak 0 ♥️

Zahvaljujemo se požrtvovanom medicinskom osoblju (ljekarima i medicinskim sestrama) sa Odjeljenja za hematologiju i onkologiju Klinike za dječije bolesti UKC Tuzla, jer su oni ti koji su njegovo prvo liječenje uspješno priveli kraju, zajedno s Maidom i roditeljima po drugi put se borili sa mnogim teškim preprekama te su sve do iscrpljenja i posljednjih opcija za njegovo liječenje u BiH neumorno radili na tome da se bezbjedno prebaci u drugu državu na liječenje.

Zahvaljujemo i Fondu za zdravstveno osiguranje i reosiguranje FBiH na brzoj intervenciji i efikasnom izmiještanju Maida van BiH o trošku Fonda.

Neizmjerno smo sretni što smo svi zajedničkim djelovanjem, dobrom koordinacijom uspjeli obezbijediti Maidu i njegovoj porodici sve što je potrebno da dobiju novu priliku da se bore za izlječenje i konačnu pobjedu.

Sretni smo, jer smo mogli biti uz Maidu i pružiti mu svoju pomoć i podršku ♥️

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79