(FOTO) IZNAJMIO AUTO I DOBIO KAZNU OD 1200KM ZBOG NEREGISTROVANOG AUTOMOBILA!

Pozdrav Ukratko cu vam objasnit svoju pricu kako sam prevaren od jedne rent a car firma iz tuzle i njenog vlasnika Jugunčić Halida. Dana 20.10. Preuzimam automobil renault clio od M.H. zaposlenog u “Moment auto” rent-a-car tuzla i uredno prije preuzimanja automobila placam troskove najma po dogovoru ne obracajuci paznju da registracija istog vizila istice vec sljedeci dan i upucujem se prema Zenici.

 

23.10 sam bio i jednodnevnoj posjeti stricu u širokom brijegu i bez ikakvih policijskih kontrola sam se vratio u zenicu. Prije dva dana na moju bh adresu dolaze dva prekrsajna naloga u iznosu od po 100 km za “upravljanje vozilom kojem je registracija istekla clan 209 kaznjivo po clanu 233”

 

Nakon razgovora sa uposlenim i vlasnikom firme, vlasnik iznosi tvrdnje da je dobio na firmu kaznu u iznosu od 1200 km i da ja platim ove 2 kazne jer je u roku od 8 dana duplo manja kazna. Moj identitet možete objavit i sve slike koje vam posaljem a vi kao redakcija ako morate napravit neke cenzure ja s tim nemam nista.

 

U prilog vam saljem slike razgovora identiteta vlasnika i prekršajnog naloga

 

Redakcija portala kontaktirala je vlasnika agencije gospodina Halida Jogunčić koji je izjavio: “Slobodno me stavite odmah i neka bude lijepa slika” i to je to od komentara za cijeli slučaj.

Automobil koji je iznajmljen od strane istoimene agencije.

Moment Auto d.o.o. Tuzla

NAZIV Moment Auto d.o.o. za trgovinu i usluge, export-import Tuzla
ADRESA Donji Mosnik br. 50
MJESTO 75000 Tuzla

 

web stranica: http://www.rent-a-car-tuzla.ba/

Uskoro nastavak priće

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments