(FOTO) KATASTROFA U CENTRU GRADA! URUŠIO SE DIO ZGRADE!

Dio fasade zgrade “stare Pošte” zajedno s građevinskom skelom urušio se danas nešto iza 13 sati a dijelovi građevine i skele popadali su po Adamićevoj ulici.

Srećom, kako kažu očevici, baš u trenutku propadanja skele i dijela fasade na ulici nije bilo prolaznika a automobili su stajali na obližnjem semaforu jer je za njih bilo uključeno crveno svjetlo.

Foto: Riječanin

Uzrok nesreće zasad je nepoznat. Podsjetimo, u zgradi “stare Pošte” već dulje vrijeme odvijaju se građevinski radovi prenamjene u robnu kuću.

Promet Adamićevom je u potpunom prekidu, radnici pokušavaju sanirati štetu ali i dalje vlada opasnost od urušavanja dijelova skele odnosno fasade zgrade!

Foto: A.T.
Foto: A.T.

Prema prvim informacijama u ovoj nesreći nema ozlijeđenih osoba.

Čini se da će obustava prometa Adamićevom potrajati neko dulje vrijeme jer će radnici i vatrogasci morati srušiti cijelu skelu koja u ovakvom stanju predstavlja veliku opasnost od daljnjeg propadanja prema ulici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments