(FOTO) Ljubišu pretukao izbacivač za rođendan: Zatvorio mu oko, polomio lobanju

Samo zato što samo odmahnuo rukom nakon što pjevač nije htio otpjevati pjesmu koju sam naručio, brutalno me je pretukao N.P, izbacivač u kafiću „Džentlmen“ u banjalučkom naselju Lazarevo.

Ovako svoju ispovijest za Srpskainfo počinje Ljubiša Knežević, koji tvrdi da su ga prilikom proslave rođendana doslovno pokušali ubiti u pomenutom kafiću.

Kaže da mu je samo zbog toga što je odmahnuo rukom polomljena lobanja, nos, te je zadobio i druge teške povrede.

Naručio pjesmu

On kaže da se sve dešavalo 21. decembra u večernjim časovima, kada je sa drugom izašao u grad kako bi proslavio rođendan

To veče smo bili u jednom kafiću u Dervišima i onda smo oko 23.30 došli u kafić „Džentlmen“. U tom lokalu je bila muzika uživo i bio je pun, pa smo našli jedan sto u blizini vrata. Kolega i ja smo stalo za taj sto – pojašnjava Knežević.

Kaže da su zatim naručili piće i da je tada primijetio da u kafiću pjeva njegov poznanik, s kojim je bio u dobrim odnosima.

– Pozvao sam pjevača da dođe za naš sto i platio mu da otpjeva pjesmu za moj rođendan. On je odmah otpjevao tu pjesmu, pa sam zatražio da mi otpjeva još jednu pjesmu. Međutim, on je nije otpjevao – pojasnio je Knežević za Srpskainfo.

Prema njegim riječima, on je sačekao par minuta i opet je pozvao pjevača i pitao ga da mu otpjeva još jednu pjesmu za rođendan. Ističe da je tada pjevač rekao da sačeka i da ima i drugih koji su naručili pjesmu.

Priznajem da sam nakon toga malo burnije reagovao, ali nisam imao nikakve loše namjere. Odmahnuo sam rukom u pravcu pjevača, ali u smislu “ako nećeš odmah pjevati, nemoj je ni pjevati”. Međutim, on je shvatio kako hoću da ga udarim, ali to stvarno nisam htio – prepričava Knežević šta se sve dešavalo kobne večeri.

Udarac u oko

Dodaje da je tada pjevač na mikrofon pozvao obezbjeđenje tako što je im je rekao „dođite do mene“. Kaže da su tada prišla tri ili četiri momka do njegovog stola, te da jednog od njih poznaje i da se radi o N.P.

Priča da mu se taj izbacivač tada obratio i pitao šta je problem i zašto pravi frku.

Nakon toga taj izbacivač N.P. me udario šakom u lijevo oko, nakon čega sam momentalno izgubio svijest i pao licem prema podu. Pao sam na prag kafića i više ništa ne znam, ne znam šta se dalje dešavalo – rekao je Knežević.

Kaže da je sljedeće čega se sjeća da se probudio u bolničkom krevetu sa jakim bolovima u glavi.

– Prilikom razgovora s doktorima oni su mi rekli da mi je lobanja pukla na nekoliko mjesta. Takođe su mi rekli da mi je slomljen nos, jagodična kost i da se radi o veoma teškim povredama – kaže Ljubiša.

Strah od izbacivača

Ističe da je siguran ko ga je udario i da nema dileme da je to N.P, jer ga poznaje od ranije. Navodi da se sjeća trenutka kada ga je udario šakom u glavu.

– To je morao vidjeti i drug koji je bio sa mnom za stolom, ali i taj pjevač koji je stajao u blizini. Samo pretpostavljam da se boje i da zato niko od njih ne smije reći policiji da su vidjeli ko me istukao – pojašnjava Knežević.

On ističe da N.P. poznaje dugo vremena i da zna da on radi kao izbacivač u kafićima i klubovima u Banjaluci, ali da to niko ne smije da izjavi.

– Ja sam jedno vrijeme radio kao konobar u kafiću koji se nalazi preko puta „Džentlmena“. N.P. je tu dolazio na piće, pa ga i tako znam – kaže Knežević.

Prema njegovim riječima, cijeli slučaj je prijavljen policiji. Ističe da očekuje da će oni utvrditi da se sve desilo ovako kako je ispričao, jer po njegovim riječima, to je istina.

Kako saznajemo, u Policijskoj upravi Banjaluka sve je prijavljeno i toku su određene provjere.

UŽASAN PRIZOR

Očevici ovog događaja pričaju da je užasno bilo vidjeti kakve je povrede zadobio ovaj mladić.

– To je bilo strašno, momak je ležao na zemlji u lokvi krvi. Sva sreća pa je u kafiću bio neki doktor. On je pritrčao i pomogao ovom mladiću. Da nije bilo njega, ko zna da li bi momak i preživio – ispričao je jedan od očevidaca.

On kaže da je bilo dosta ljudi ispred lokala, ali da je njih par pritrčalo da mu pomognu. Dodaje da je ubrzo došla ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla mladića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79