(FOTO) Miješalica podrobila BMW, jedna osoba poginula

Uzrok nesreće će se utvrditi očevidom. Promet se trenutno odvija uz regulaciju prometne policije. Na teren su osim Hitne i policije izašli i vatrogasci
Žena je poginula, a muškarac se s teškim tjelesnim ozljedama bori za život. Oni su bili u automobilu koji se u petak sudario s kamionom mikserom na vodičkoj zaobilaznici.
    Muškarac je vozio, a žena je bila putnica u automobilu. Ona je na mjestu poginula, a vozaču, kako su nam rekli iz policije oko 15.30 sati, život upravo pokušavaju spasiti djelatnici Hitne medicinske pomoći u Šibeniku, kamo je prevezen. Da bi ga izvadili iz potpuno smrskanog automobila, vatrogasci su morali odrezati krov vozila smrskanog do neprepoznatljivosti.

Kako je do nesreće došlo, utvrdit će policajci koji obavljaju očevid i usmjeravaju promet. Očevid vodi državna odvjetnica iz Šibenika.

Od siline udara odbačeni su veliki betonski blok i poklopac šahta nekoliko metara dalje, a po cesti je razasuto razbijeno staklo i vide se tragovi kočenja.

Vozač miksera prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama, prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments