(FOTO) Miroslav (45) nakon svađe Mariju (65) likvidirao sjekirom

Miroslav P. (45) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Mariju Jurić (65) u Donjem Tavankutu kod Subotice. Njih dvoje, navodno su bili u vezi.

akon svađe, on ju je usmrtio sjekirom, a potom tijelo nesrećne žene zakopao u pod kuće. Na društvenim mrežama ostavljao je čudne poruke.

– Pomogneš budali da progleda i on kasnije vidi sve osim tebe – objavio je Miroslav na svom profilu na društvenim mrežama.

Nekoliko dana ranije je takođe objavio sličnu poruku.

– Svaka pokvarena stvar se može popraviti, ali pokvarena duša nikada – objavio je Miroslav.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su M. P. (1978) iz okoline Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. On se sumnjiči da je prije nedelju dana nakon verbalnog sukoba sjekirom napao svoju emotivnu partnerku i usmrtio je.

Njeno tijelo policija je pronašla zakopano u podu sobe prilikom pretresa kuće osumnjičenog – kažu u Policijskoj upravi Subotica. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79