(FOTO) Na kućnu adresu dobio popunjene glasačke listiće: Ovako to izgleda kad neko glasa za Vas, i krade Vas na Vaše oči!!!

Birači pozitivni na COVID 19 ili oni koji su u izolaciji, odnosno hospitalizovani, mogu glasati putem mobilnog tima koji izborne listiće donosi biračima na adresu.

Međutim, ova odluka CIK-a nije podrazumijevala da glasači dobiju popunjene listiće bez prava na odluku.

Adnan Balta iz Visokog tvrdi da je na kućnu adresu dobio popunjen listić, a odgovor na žalbu je da nema prava na ponovno glasanje.

Prema riječima Adnana Balte, u Visokom od COVID mobilnog tima dobio popunjene glasačke listiće, a kada se odlučio žaliti nije naišao na razumijevanje. Fotografije popunjenih listića objavio je na svom Facebook profilu sa ciljem zaustavljanja “izborne krađe”.

– Ovako to izgleda kad neko glasa za Vas, i krade Vas na Vaše oči. Covid tim mi je dostavio u koverti već ispunjene listiće. Na moju žalbu od strane izbornog tijela mi je rečeno da će moj glas biti nevažeći i da ne mogu više glasati! Ne kađem da kriv SDP jer je glas za njih u Vijeću, možda su i oni sami žrtve u ovoj prevari!!!, napisao je Adnan Balta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79