(FOTO) Nakon požara u kolektivnom centru Mihatovići mještani u strahu

Požar koji je sinoć izbio u kolektivnom centru Mihatovići kod Tuzle napravio je veliku materijalnu štetu u četiri apartmana.

Jedna žena s unukom je ostala bez krova nad glavom, a ostali korisnici kažu da su u strahu da se isto ne dogodi i večeras. Još uvijek se ne zna kako je došlo do požara.

“Odjednom je buknulo, svi smo se prepali, djeca su plakala cijelu noć, nije niko smio zaspat i ne znamo kako ćemo nastavit ovdje živjeti. Danas nemamo ni struje”, kaže nam Šeherzada Imšić, jedna od korisnica kolektivnog centra Mihatovići.

Požar u kolektivnom centru Mihatovići kod Tuzle

Nije bilo povrijeđenih osoba u većem požaru koji je u večernjim satima zahvatio nekoliko objekta/apartmana u kolektivnom centru Mihatovići u blizini Tuzle. ”Oko 20:25 sati Policijska stanica Zapad je obaviještena da je u Mihatovićima, na za sada nepoznat način došlo do požara na četi…

Podsjetimo, ovaj kolektivni centar odavno je trebao biti zatvoren, a stanovnici preseljeni u zgrade socijalnog stanovanja koje su napravljene na dvije lokacije u Tuzli.

Jedna zgrada je useljena, dok druga još uvijek nije, o čemu smo prije nekoliko dana izvještavali.

No, za sve stanovnike MIhatovića nisu obezbijeđeni stanovi, niti druga prikladna mjesta stanovanja prenosi Federalna.

(FOTO) Požar zahvatio kolektivni centar u Mihatovićima, oštećeno nekoliko objekata


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79