(FOTO) OPREZ RODITELJI: EVO KOJE IGRAČKE SE POVLAČE S TRŽIŠTA BIH!

Riječ je o laserskim pokazivačima “Pet u jedan”, “Weiw 050”, “Tri u jedan”, “Tri sestre”, “Laser i led light 806”, pištoljima “824 Air Sport Gun”, “Airsoft gun ZQ 737++” i “Desert eagle”, svi porijeklom iz Kine, objavila je Agencija za nadzor nad tržištem BiH.
 

Svi uvoznici ovih igračaka preduzeli su mjere povlačenja proizvoda i njihovo uništavanje, a potrošačima koji su kupili ove proizvode preporučuje se da ih prestanu upotrebljavati i vrate trgovini u kojoj su kupljeni.

Sa tržišta BiH bit će povučene i zelene stolice za sjedenje “Derby Birki”, proizvedene u Italiji, jer su nestabilne i može vrlo lako doći do povrede osobe koje ih koriste.

Agencija preporučuje potrošačima koji su kupili ovu stolicu da je prestanu koristiti i da je vrate uvozniku ili maloprodajnoj trgovini.

Iz Agencije podsjećaju da je uvoznik “Hypomarket” iz Srebrenika preduzeo dobrovoljne mjere povlačenja sa tržišta, povrata od potrošača, uništavanja proizvoda, te obavještavanja potrošača o rizicima i načinu povrata proizvoda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments