(FOTO) Pijani policijaci u civilu polupali inventar u kafiću, napali konobara i vlasnika lokala

Redakciji portala Crna-Hronika javila se grupa građana iz Modriče koji su svjedočili nemilom događaju koji se desio u ugostiteljskom objektu “Time Out” 6.4.2023. godine u večernjim satima, oko 19h kada je polupan inventar istoimenog kafića, napadnut vlasnik te njegovi konobari.

Kako nezvanično saznajemo glavni akteri su policijski službenici u civilu, koji su bili van dužnosti a svemu je kumovao alkohol – piše Crna-Hronika.

Pripadnici policijske stanice Modriča S.N, D.L, L.S su juče oko 19h u kafiću “Time Out” u civilu u alkoholisanom stanju uništavali inventar lupanjem časa, flaša, stolica…

Isti policijski službenici su napustili gore navedeni objekat da bi se nakon 15 minuta vratili u sporni objekat i napali vlasnika kafića i konobara gdje su im nanijeli tjelesne povrede i demolirali objekat , a sve to zbog vlasnikovog iznesenog mišljenja na društvenim mrežama da nikad ne bi bio policajac.

Sve je odmah prijavljeno PS Modriča, a dolaskom na lice mjesta policijskih službenika pokušalo se sve zataškati, kako bi se opravdalo nasilničko ponašanje kolega.

Trenutno i sada je veliki pritisak na oštećenim licima od strane policijskih službenika PS Modriča da isti događaj ne prijave – izjavili su svjedoci nemilog događaja za naš portal.

Na svu sreću po prijavi je postupio dežurni tužilac OJT Doboj i uviđaj je započeo tek dana u 16h.

Za portal Crna-Hronika govorila je i Jelena koja je svjedok nemilog događaja.

 

 

Pogledajte kako izgleda demolirani kafić TimeOut u Modriči poslije “intervencije” policijskih službenika u civilu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79