(FOTO) Pogledajte kakav stan se prodaje u centru Sarajeva za 310.000 KM

Cijene nekretnina u Sarajevu svakodnevno dostižu velike iznose. Mnogi smatraju da nekretnine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine su neopravdano visoke piše Crna-Hronika.

Naša redakcija pronašla je na internetu stan koji se nalazi u strogom centru Sarajeva, preko puta Katedrale Srca Isusova.

Stan se nalazi u ulici “Edhema Mulabdića”, ima 65 kvadrata i predstavlja visoko prizemlje stambene zgrade.

Šta bi ti da živiš u centru grada, nije to za svaku šušu” – kaže vlasnik

Prodavač Goran za stan traži nevjerovatnih 310.000 KM. Vrijedi li?

Ovaj oglas izazvao je lavinu negativnih komentara.

Ima 100 hiljada da se uloži. Sram te bilo ovo za 310 hiljada prodaješ.

Pozdrav ponudila bih 55.000€ za stan da li vam odgovara?

Ovaj stan vrijedi nekih 40.000 KM. Ovdje sve se treba renovirati pod zidovi ,vlaga ogromna a čovjek puca cifru ko na beverli hilsu da je a ne katedrala

Neki ljudi stvarno pretjeruju sa cijenama!

Bože sačuvaj….malo ovi očisti ovdje koda su životinje _ivile, pa ona fino postaviš i tražiš pare koliko stan vrijedi na tržištu a ne cijenu da nadoknadiš sve svoje profulane financijske gubitke.

Zbog ovakvih i skacu cijene stanova, kad on ovakav stan cijeni 310.000KM, kolko ce ga cijenit onaj “sređeni” kad vidi ovakav stan za ove pare, samo ce svoj uduplat..

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79