(FOTO) Pogledajte kako izgleda luksuzni stan kojeg možete iznajmiti za 7.000 KM u Sarajevu

(FOTO) Pogledajte kako izgleda luksuzni stan kojeg možete iznajmiti za 7.000 KM u Sarajevu


U Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, stanovnici su suočeni s nezapamćenim povećanjem cijena najma stanova, što je izazvalo val ogorčenja među građanima. Ovaj nagli skok cijena, koji se dogodio u kratkom vremenskom razdoblju, ostavio je mnoge stanare u neizvjesnosti i poteškoćama.

Stanari su izvijestili o drastičnom rastu najamnina, što ih je dovelo u tešku financijsku situaciju i narušilo njihovu stabilnost. Mnogi su prisiljeni tražiti alternativne opcije ili se suočiti s prekidom najma, dok se drugi suočavaju s povećanjem financijskog tereta koji jedva mogu podnijeti.

Donosimo vam luksuzni stan u sarajevskom naselju Bare-Šip kojeg možete rentati za vrtoglavih 7.000 KM po mjesecu piše Crna-Hronika.

Radi se o Penthousu u općini Centar, naselje Bare-Šip sa 6 spavaćih soba!

Zgrada nove gradnje, sa malim brojem stanara, lift, podzemna garaža i odlična mikrolokacija. Dva sistema grijanja, etažno plinsko i toplotne pumpe. Zatim kamin, te klimatizacija. Stan se izdaje sa svom opremom i namještajem kao na prikazu.

Garaže imaju ukupno 38 m². 3 parking mjesta. Stan ima sa galerijom 231 m² korisnog prostora.

Sastoji se od degažmana, radna soba/spavaća soba, master spavaća soba sa masažnom kadom i kupatilom koje ima saunu, posebno kuhinja sa trpezarijom, veliki dnevni boravak u portalima i pogledom na dvije strane, velika vanjska koja se pruža oko stana, zatim veseraj i kupatilo, ostava, te 4 spavaće sobe, od kojih jedna ima svoj balkon te još jedno veliko kupatilo. Zatim iz trpezarije imamo unutrašnje stepenice koje vode na galeriju koja se sastoji iz dva dijela.

Sve su vrhunski materijali , podovi, zidovi, stolarija i sve radjeno po mjeri i po idejnom riješenju vrhunskog arhitekte.

Skrivena rasvjeta, led rasvjeta…

 

POGLEDAJ GALERIJU

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija