(FOTO) Potresne fotografije s mjesta stravične nesreće u Hadžićima

Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo danas u 14:50 sati na lokalitetu Vukovići (područje Hadžića) na putu prema prevoju Ivan-sedlo.

– Policija Kantona Sarajevo je u 14.50 sati obaviještena da se dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnim posljedicama na magistralnom putu M17, u mjestu Vukovići, na putu prema Ivan-sedlu, područje općine Hadžići – kazao je Mirza Hadžiabdić iz Odjeljenja za odnose s javnošću Uprave policije MUP-a KS.

U nesreći je nastradao Elmedin Hećo, biši reprezentativac BiH i džudu. Uviđaj još uvijek traj a na lice mjesta stigli su i priajtelji nesretnog Heće koji su u nevjerici posmatrali mjesto stravičnog udesa.

U nesreći su učestvovali automobil i motocikl koji su od siline udara totalno uništeni. Sudarili su se direktno prenosi Avaz.

Bivši džudo reprezentativac BiH poginuo u saobraćajnoj nesreći

Hećo je vozio motocikl, te se sudario s automobilom danas u 14:50 sati na lokalitetu Vukovići na putu prema prevoju Ivan-sedlo, nezvanično je potvrđeno za Klix.ba.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je izlaskom na mjesto događaja konstatovala smrt oba vozača.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79