(FOTO) Pretukli dječaka pa završio u bolnici: odstranjen mu dio organa!

Redakcija portala Crna-Hronika u cjelosti prenosi poruku koju ste nam poslali:

“Dana 26 marta 2019 godine u 18.30 časova na gornjoj Katini (Jajce) desio se ponovo incident vršnjačkog nasilja.

A.V. rođen 2001. godine je fizički napao E.O. ,rođen 2003. godine u Jajcu.Taj napad je prouzrokovao unutrašnje krvarenje kod šesnaestogodišnjeg E.O. nakon čega su mu doktori, hirurzi na kantonalnoj bolnici u Travniku morali odstraniti jedan dio organa, tačnije duo slezine. Kao dokaz slijedi slika iz kantonalne bolnice u Travniku.

Dijete se nalazi još uvijek u teškom stanju.

A.V. je punoljetan ,ima 18 godina, živi u jako teškim socijalnim uslovima ali mu pored toga nedostaje i mnogo toga što bi ga upućivalo na pravilan i koristan život.

On još uvijek ne shvata dubinu nanešenih povreda, niti njegova porodica poduzima nešto da bi ga izvela na pravi put.

Roditelji povrijeđenog dječaka nadaju se da će njihovo dijete doći kući oporavljeno, ali i oni moraju također biti upoznati sq nastalom situacijom a i kakve posljedice ce E.O snositi poslije ovog slučaja.

Jajce je mali grad, ali njegovi stanovnici se zaista moraju zamisliti te se uključiti u ovaj slučaj i se se zaustave ovakve situacije za drugu omladinu u Jajcu.

Hvala portalu Crna-Hronika”

 

Zabrinuti građanin

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments