(FOTO) PU MUP-a TK: Pretres porodične kuće u Brčkom

Radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata (Teških krađa), počinjenih u proteklom periodu nad vikendicima na području općine Čelić, policijski službenici PS Čelić su došli do saznanja da bi se u vezu s izvršenjem istih moglo dovesti lice A.B., rođen 1980.godine iz Brčkog.

S tim u vezi, dana 29.4.2021.godine u saradnji sa službenicima Odjeljenja kriminalističke policije Policije Brčko distrikta BiH izvršen je pretres porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi A.B., kojom prilikom su pronađeni i izuzeti sljedeći predmeti: dva zvučnika, električni roštilj, bušilica, ubodna pila, ražanj, plastični inkubator za jaja, manja količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “marihuana” i drugi predmeti.

Službenici PS Čelić i Policije BD-a će nastaviti daljnji rad na dokumentovanju navedenih krivinih djela potvrđenp je PU MUP TK, piše Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79