(FOTO) Saobraćajna nesreća u Italiji: BMW-om podletio pod kamio za prevoz drva

Teška saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se danas, 18. oktobra u Italiji oko 17.30 sati na autocesti A4, kod Portogruara prema Trstu.

Prema prvim informacijama, na licu mjesta su bili policija, vatrogasci, djelatnici spasilački službe gdje se vozilo silovito zabio u kamion. Obojica su se kretali trakom u kojoj je bilo usporavanja saobraćaja na autocesti a vozač automobila je to prekrasno primjetio i silovito se zabio u prikolicu kamiona.

Još jedna nesreća na autoputu A4, još jedna nesreća na osobini koju mnogi nazivaju “prokleta”. U utorak 18. oktobra dogodila se teška saobraćajna nesreća duž arterije koja povezuje Veneciju i Trst. To se dogodilo u kasnim poslijepodnevnim satima, nešto poslije 17.15 sati, u pravcu Trsta. Automobil, BMW limuzina, udario je u šleper koji je prevozio drvnu građu: automobil je od udarca zaglavio ispod teškog vozila, prikolicom je praktično “presjekao” putnički prostor po dužini, zaustavivši se na visini od zadnja sedišta. Jedna osoba je odmah umrla. Oba vozila su se kretala trakom gdje je bilo usporavanja.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79