Sutra zakazano masovno razbijanje radara… (FOTO)

Grupa je osnovana u Žepču, a u kratkom vremenu dobila je mnoštvo članova iz cijele BiH. Tako se navodi kako se događaj pod nazivom “Masovno razbijanje radara” planira sutra28. veljače u 11 sati. Budući da je grupa javna, vrlo brzo po objavi događaja i datuma njegova “održavanja” brojni građani izrazili su svoje mišljenje o radarima u ovom bh. entitetu. Većina njih smatra kako imamo previše radara te kako oni nisu postavljeni na odgovarajućim mjestima.

Razumijem i podržavam kontrolu brzine radarima u naseljenim mjestima, tamo gdje je pojačana frekvencija pješaka, posebice u blizini škola, ali nikako ne mogu shvatiti smisao ograničenja brzine prometa m/v i radarsku kontrolu na mjestima koja su “pustopoljina” u kasnim večernjim satima ili noćnim, kao, primjerice, radar u blizini Petrovca, na cesti kod EP stanice, gdje je ograničenje 50 km/h, ili radare na prilazima Bihaću, na uzvišenju iznad Ključa itd. Krajina je krcata besmislenim radarima i besmislenim ograničenjima brzina, komentirao je jedan od članova grupe.

Nakon objavljivanja događaja, brojni korisnici Facebooka počeli su se prijavljivati kako dolaze u Žepče na masovno razbijanje radaraPreko tisuću ljudi je potvrdilo dolazak na događaj, a skoro 6.000 ih je zainteresiranih za dolazak.

 

CrnaHronika/Jabuka