(FOTO) Travničanin vikao na tehničare u bolnici pa dobio kaznu, a evo i zašto!

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Alen B. iz Travnika koji je doživio neugodnu situaciju u gradskoj bolnici u ovom gradu i pri tome dobio kaznu od 100KM.

“Red ispred bolnice je bio velik. Oko 35 ljudi. Svi su čekali svoje preglede samo sam ja čekao svoj naručeni pregled kod očnog ljekara. Ušao sam kod dežurnog tehničara na ulazu koji me je izbacio iz ambulante. Počeo sam vrištat i galamit na njega jer sam imao zakazan termin. Vratio sam se na kraj reda i imao sam šta i vidjeti.” – govori Alen za portal Crna-Hronika.

“Zadnja u redu, na ulici, starija gospođa leži na zemlji. Niko iz ambulante ne dolazi da joj pomogne. Čovjek koji se zatekao tu, i ja pokušali smo podići gospođu al nismo znali šta joj je, a i plašili smo se da ne napravimo veću štetu. Vikali smo da nam neko pomogne od ljekara. Naravno, niko od tehničara, ljekara, medicinara nije izašao da pomogne gospođi koja leži na podu. Podigli smo je mi. Vjerujte mi još uvijek mi se ruke tresu dok vam ovo pišem” – objašnjava Alen.

U međuvremenu policijski službenici su došli, uzeli moje podatke i zapisali mi kaznu od 100KM.

“Imenovani je psovao i vrijeđao u JU Bolnica Travnik, upućene licu Mirzi Sečiću rođenom 21.01.1989. ” – napisao je policijski službenik Arslan Tuco iz MUP Travnik.

“Galamio jesam, vrijeđao jesam kad su nesposobni. Nije meni krivo zbog kazne, niti što sam je dobio. Već zbog toga što će sutra doći nečija majka, nana, dedo. Pa će opet zbog nesposobnih doktora, ljekara morati ležati po ulici, a oni koji budu željeli spriječiti ovakve neumjesne radnje bit će sankcionisani. Ovo pišem zbog njih, ovo pišem zbog svih nas, a svoju kaznu ću uredno platiti” izjavio je Alen B. za kraj ovog razgovora.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79