(FOTO) Vozač BMW-a eure ušio u kofer pa pokušao preći granicu

Carinici su 26. novembra 2020. godine u saradnji sa policijom, na prelazu Batrovci zaplijenili gotovo 30.000 eura, koje je jedan putnik pokušao da bez prijavljivanja prenese preko granice, tako što je novčanica sakrio ispod postave kofera sa garderobom.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlju izdvojen „BMW“ rumunskih registarskih oznaka, kojim je sam putovao 34-godišnji muškarac iz ove zemlje.

Na uobičajeno pitanje carinika o robi za prijavljivanje, putnik je odgovorio da sa sobom nosi samo lični prtljag i da uopšte nema gotovog novca.

Da to nije istina ispostavilo se već na samom početku pregleda, jer su u gotovo svim džepovima garderobe koju je rumunski državljanin imao na sebi pronađeni euri.

Osim skoro 14.000 eura, koliko je imao u džepovima jakne i pantalona, svežnjevi deviza u apoenima od po 50 eura otkriveni su i prilikom detaljnog pregleda prtljaga.

Ispod postave jednog od kofera sa garderobom, koji se nalazio u prtljažniku automobila, bilo je sakriveno još 25.000 eura.

Putniku je vraćen dozvoljeni iznos od 10.000 eura dok je ostatak zadržan do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79