(FOTO) Vozač BMW-a uopće nije kočio: “Mislili su da je i on mrtav”

Prizor je bio jezovit. BMW je probio vanjski zid, koji je od pune cigle, pregradni zid i na trećem zidu se zaustavio. Osoba koja je poginula od udara je bila odbačena unutar prostorije upravne zgrade u koju je uletio, a kad su vatrogasci došli vrlo brzo nakon poziva za intervenciju u 5.32 minute vozač je još bio za upravljačem BMW-a.

Mislili su da je i on mrtav, ali kad su pokucali i malo polupali on se trznuo. Nešto nesuvislo je govorio da ga boli kuk, glava, a vrlo brzo iza njih, možda nakon jedne minute je došla hitna pomoć. Moji dečki su krenuli s intervencijom na vozilu jer nije bilo jednostavno u tom skučenom prostoru izvući ozlijeđenog iz automobila. Vrata se nisu mogla otvoriti, a samo po zadnjem dijelu se moglo zaključiti da se radi o BMW-u.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Ispričao je to za “Jutarnji list” Ivica Maceković, vršilac dužnosti zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica čijih je šest vatrogasaca s jednim navalnim vozilom učestvovalo u izvlačenju povrijeđenog na naplatnoj cesti Mraclin autoceste A11 u smjeru Siska.

Povrijeđeni je bio u BMW-u koji se velikom brzinom zabio u objekt HAC-a pored naplatnih kućica.

 

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79