(FOTO) Vozač Volva pokušao prenijeti 161.000 tableta preko granice: Ispunio sve šupljine automobila

Carinici su 19. 3. 2023. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, spriječili pokušaj krijumčarenja više od 161.000 psihoaktivnih tableta, sakrivenih u gotovo svim fabričkim šupljinama jednog automobila.

Prekršaj je otkriven na izlazu iz zemlje, kada je za detaljan pregled izdvojen volvo domaćih registarskih oznaka, kojim su dvojica muškaraca putovala ka Njemačkoj.

Tom prilikom su najpre ispod tapacirunga suvozačkih vrata otkriveni blisteri psihoaktivnih tableta Bensedin, Belbien, Bromazepam i Lorazepam.

Daljom kontrolom uz pomoć fiber optike utvrđeno je da su istim sadržajem ispunjene i šupljine zadnjih vrata, ali i vrata prtljažnika.

Dio tableta je potom pronađen u instrument tabli, kao i ispod zadnjeg sjedišta.

Dvojicu domaćih državljana, 51-godišnjeg vozača i 50-godišnjeg suvozača, su zajedno sa otkrivenim psihoaktivnim tabletama i automobilom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79