Fuad Kasumović otkazao sve predizborne skupove!

Nakon što su sinoć u zeničkoj mjesnoj zajednici Briznik napravili predizborni skup pred gotovo hiljadu okupljenih, Zenička inicijativa odlučila je stati u kraj predizbornim okupljanjima.

Naime, Zenička inicijativa Fuad Kasumović oglasila se na društvenim mrežama, gdje su poručili kako u cilju epidemioloških mjera neće više održavati predizborne skupove.

,,Zbog pogoršane epidemiološke situacije, s ciljem poštivanja mjera u borbi protiv pandemije koronavirusa “Zenička inicijativa Kasumović Fuad” donijela je odluku o otkazivanju regionalnih predizborbnih skupova u Nemili, koji je bio planiran za danas, (srijeda) i u MZ Klopče, koji je trebao biti održan u četvrtak, 12.11.2020. godine.

Otkazuje se i ranije planirana “Šetnja za Zenicu” u kojoj su u petak, 13.11. s početkom u 13.30 sati osim kandidata “Zeničke inicijative Kasumović Fuad” za Gradsko vijeće Zenica, trebali učestvovati kandidati i simpatizeri naših partnera: SDP BiH, Nezavisni blok, BPS, kao i Asim Musić, nezavisni kandidat za GV Zenica.

“Zenička inicijativa Kasumović Fuad” posljednja se uključila u organizovanje predizbornih skupova, nakon što su se nadležni oglušili o naše, kao i apele gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića da se zbog sigurnosti zdravlja građana zabrani ovaj vid predizborne kampanje u vrijeme pandemije,

Podržimo kandidate “Zeničke inicijative Kasumović Fuad” za Gradsko vijeće Zenica i nezavisnog kandidata za gradonačelnika, Fuada Kasumovića. Nastavimo graditi evropsku Zenicu”, poručili su iz ovog političkog subjekta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79