Gačić je u Banjaluci bio pod totalnim nadzorom policije! Vjerovatno mu se to nije sviđalo, pa je preselio u Federaciju

I ranije je bilo signala od ljudi koji su sa njim bili u dodiru da je riječ o veoma opasnom licu koje je, vjerovatno, trebalo da bude na psihijatrijskom liječenja, a ne na slobodi, izjavio je Lukač

 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je višestruki ubica Edin Gačić tokom boravka u Banjoj Luci bio pod totalnim nadzorom pripadnika MUP-a i da je vjerovatno trebalo da bude na psihijatrijskom liječenju, a ne na slobodi, javlja Srna, a prenose mediji.

“Sada moramo da pričamo o nekim zakonskim mogućnostima i nadležnostima. Da li je obavezno psihijatrijsko liječenje, nekada je bilo, i čuvanje u zdravstvenim ustanovama. Međutim, neke zakonske norme su promijenjene”, izjavio je Lukač u Doboju.

 

Lukač je istakao da se Gačić, nakon puštanja iz pritvora, pojavio u Banjoj Luci, jer je rođen u tom gradu, i bio je pod punim policijskim nadzorom MUP-a Srpske, ali mu se vjerovatno nije svidjelo što je kontrolisan svakodnevno, pa je napustio Banja Luku i preselio se u Federaciju BiH.

(FOTO) Ovo je jedini dokaz da je Edin Gačić mrtav

 

(VIDEO) Starica sa snimka: Jeste, ja sam mu pomagala!

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments