Gdje je Asim Kamber Dok SIPA pretresa njegov stan? – Ne mogu reći gdje sam, nisam ništa uradio

Asim Kamber (SDA), federalni zastupnik i predsjednik SDA Sanskog Mosta neposredno nakon pretresa njegovog stana u Sanskom Mostu javio se za “Avaz” i kazao da ništa nije uradio te da je još u junu prošle godine pozivao Tužilaštvo USK da provede istragu o, kako kaže, navodnim izbornim nepravilnostima.

– Moram se spremati da se javim istražiteljima, pa nemam puno vremena – kazao je napočetku izjave.

Na pitanje je li u Sanskom Mostu rekao je: – Nisam.

– Sve su to medijske špekulacije kojom se i ja dovodim u vezu. Čovjek koji je glavni svjedok u ovom predmetu je ležao u zatvoru zbog prevara građana Sanskog Msota i decertificirani je imam, izbačen je iz Islamske zajednice jer je potkradao džematlije i djecu. On je i pisao na društvenim mrežama kako je on dogovorio sa Ćazimom (Hasanspahić, tužilac Tužilaštva BiH, op. a.). Sinoć sam dobio i poruku od prijatelja koji mi je javio da će se jutros desiti ta akcija. Danas sam imao planirana četiri sastanka: Međutim sad sam obavezan ići davati neke izjave – kazao je Kamber.

Podsjetimo, SIPA od jutros pretresa njegov stan u Sanskom Mostu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79