“Gdje je nestao Dodikov strah od hodža koje arlauču”

“Gdje je nestao Dodikov strah od hodža koje arlauču”


Umiljato jagnje dvije ovce sisa, objavio je Vukanović

Na dan kada je uime Osmorke potpisao koalicijski sporazum sa HDZ-om, predsjednik SDP-a Nermin Nikšić se sastao i sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom. Na ovom “putešestviju” do Istočnog Sarajeva pratio ga je potpredsjednik Vojin Mijatović.

O susretu ovog trojca svoj komentar je dao i predsjednik liste Pokret za pravdu i red Nebojša Vukanović.

– Umiljato jagnje dvije ovce sisa, a kako se približava glasanje za delegate u Domu naroda, Uzurpator se pretvorio u ulizicu sa 100 lica, postao je tako meHkan i dobar da bi ga na hljeb namazao. Nestao je strah od velikog broja džamija u Sarajevu, hodže više ne arlauču, Bošnjake ne vrijeđa i ne zove pogrdno muslimanima, a počeo je da tepa liderima stranaka sa sjedištem u mrskom Sarajevu.

Tako se sjetio saradnje sa Nerminom Nikšićem, a vjerujem da je namigivao na tajnom ručku sa Nerminom i Vojinom Mijatovićem, obećavao kule i gradove samo da dva poslanika glasaju za SNSD za delegate u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, a onda će ih, po starom običaju, kada ih jednokratno iskoristi, nabiti nogom u tur.

Prljavo lice licemjerne Evrope i međunarodne zajednice danas je pokazao i njihov izaslanik, Mađar Varhelji, koga je takođe ugostio na ručku Dodik. Lijepo su ćaskali i pričali, ni riječi o krađi izbora, nasilju, korupciji, organizovanom kriminalu, jer strancima odgovaraju korumpirani u ucijenjeni, koji dobro slušaju i pretvaraju nas u koloniju.

Također nije bilo riječi o šalu koji Orban nosio, na kome je velika Mađarska sa dijelovima Vojvodine i Srbije, napisao je Vukanović u svom blogu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija