Golf ukraden u Širokom Brijegu pronađen parkiran u Mostaru

Automobil koji je u proteklim danima ukraden u Širokom Brijegu pronađen je na području Mostara.

Krađu automobila marke VW Golf VII u Odjel kriminalističke policije PU Široki Brijeg prijavio je 60-godišnji M. M. iz Širokog Brijega.

Muškarac je prijavio da mu je tijekom noći ispred obiteljske kuće otuđeno osobno motorno vozilo marke VW Golf VII, crne boje i bh. registracijskih oznaka.

Nakon zaprimljene prijave policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid, a o događaju je izvješten Dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, navedeno je u priopćenju Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Policijski službenici PU Široki Brijeg operativnim radom na terenu došli su do saznanja da se naprijed navedeno vozilo nalazi na području Grada Mostara, na parking prostoru između ulica Kraljice Katarine i Kneza Branimira, a potraga za počiniteljem ovog kaznenog djela se nastavlja, navedeno je u priopćenju.

Podsjetimo, policijski službenici PU Grude u mjestu Gorica pronašli su automobil koji je u srijedu ukraden u Mostaru.

 

Jabuka

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments