Granična policija prodaje automobile, čamce, patrolne brodove i sanke

Granična policija prodaje automobile, čamce, patrolne brodove i sanke


Granična policija Bosne i Hercegovine objavila je javnu licitaciju za prodaju više motornih vozila, čamaca, patrolnih brodova, sanjki i drugih prevoznih sredstava putem zatvorenih pismenih ponuda. Ova prodaja obuhvata širok spektar vozila i opreme, a kriterij za vrednovanje ponuda je najviša ponuđena cijena za svako pojedino vozilo ili plovilo.

Početne cijene pojedinih predmeta kreću se u rasponu od 500 KM do 13.500 KM. Pravo sudjelovanja u licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja najkasnije dva sata prije roka za licitaciju uplate kauciju/depozit.

Kaucija/depozit za motorna vozila procijenjene početnom vrijednošću od 5.000,00 KM do 10.000,00 KM iznosi 800,00 KM, dok za vozila procijenjena od 10.000,00 KM do 20.000,00 KM iznosi 2.000,00 KM.

Prodaja se vrši po principu “viđeno-kupljeno”, što znači da naknadni prigovori ili žalbe vezane uz predmete prodaje neće biti prihvaćeni.

Javno otvaranje ponuda održat će se 22. jula 2024. godine u 13 sati na adresi Granične policije BiH u Sarajevu.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija