Hadžifejzović pozvao Dodika: ‘Hajde Mile, ti i ja, dolazim u Šeher…’

“Kako Trojka i Bakir neće ili ne smiju da odgovore Dodiku, ja hoću”

Nakon Dodikovog komentara intervjua Hadžifejzović – Murphy, Senad Hadžifejzović pozvao je Dodika na intervju.

– Tek prva emisija CD-a sinoć, a danas toliko reakcija na emisiju i sadržaj… 24 sata se pitam zašto Dodik ne reaguje na sinoćnji intervju američkog ambasadora Murphyja na FACE-u, u ovoj emisiji, a znam da je Dodik gledao taj intervju. I, evo ga. Reagovao je Dodik. Znao sam da ne može da izdrži… Hajde, Mile… kakav je bio intervju, kakav je bio Murphy, kakav sam bio ja – kazao je voditelj, te dodao:

– Kako Trojka i Bakir neće ili ne smiju da odgovore Dodiku, ja hoću. Mile, moj odgovor tebi je – hajmo odmah intervju nas dvojica, odmah. Ja mogu i sutra. Banja Luka ili Sarajevo. Uživo. Nije mi problem doći u Šeher, poželio sam. Možemo kod Čiče u Laktašima napraviti studio već sutra. Lijep hotel, dobar domaćin. Uostalom, cijeli region zna da su naši intervjui najdirektniji i najgledaniji. Poželio se narod; nemoj da izdaš narod. Bit ću s tobom u intervjuu isti kakav kažeš da sam bio sa Murphyjem: imat ćeš moju podršku i bit ću ti naklonjen. A opet… ko zna? Možda mi uspije da te smirim, umirim, a možda i smijenim – ističe Hadžifejzović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79