Hana Hadžiavdagić posjetila Sanski Most: Grad zavijen u crno, a Sarajevo slavi

Hana Hadžiavdagić posjetila Sanski Most: Grad zavijen u crno, a Sarajevo slavi


Jedna od najpopularnijih bh. influenserica Hana Hadžiavdagić posjetila je danas Gimnaziju u Sanskom Mostu, gdje su ubijeni direktor škole Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorica engleskog jezika Gordana Midžan.

Odala je počast tragično stradalima i položila cvijeće.

Nakon odaje počasti, Hana se oglasila na društvenim mrežama te rekla kako je njen odlazak u Sanski Most bila njena dužnost, a dotakla se i večerašnjeg zatvaranja SFF-a u Sarajevu.

“Moja ljudska dužnost bila je da danas iz Zagreba odem u Sanski Most i pružim mrvicu utjehe obiteljima tragično nastradalih prosvjetnih radnika. Nema tu nikakvih poena jer se politikom ne bavim, nema tu nikakve koristi jer moje srce je čisto…

Ovaj mali sretni grad u BiH zavijen je u crno dok njegov glavni grad, njegov stariji brat slavi. Oprostite mi ali ja nisam takav lik. Ja drugačije ne mogu i ne znam živjeti”, poručila je Hana.

Podsjećamo, prosvjetne radnike je u Općoj gimnaziji Sanski Most ubio domar Mehemed Vukalić. Upao je na sastanak u školi i počeo pucati iz automatske puške.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija